Spreekuur – Huisartsenpraktijk Wolvega Oost – Wolvega
Header afbeelding
Hoofdstraat Oost 59 8471 JK Wolvega Tel:0561- 612722 Spoed Keuze 1

Spreekuur

De onderstaande website ‘Moet ik naar de dokter’ kunt u raadplegen alvorens u een afspraak maakt. Klik op de button om de website te openen.

App ‘Moet ik naar de dokter’

Spreekuur op afspraak op de praktijk

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Er is geen inloopspreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt hiervoor de praktijk bellen op werkdagen tussen 08:00 en 12:30 uur, m.u.v. tussen 10.00 en 11.00 uur. Dan is de praktijk alleen voor spoed bereikbaar. Ook zijn wij ’s middags te bereiken van 13.00 en 15.30uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Ons telefoonnummer is: 0561-612722.

Ook kunt u via het patientenportaal een afspraak inplannen bij de huisarts. Mocht u meerdere klachten hebben dan graag een dubbele afspraak plannen.

Patiëntenportaal

Spreekuur online

U kunt online uw – niet spoedeisende – vraag stellen via MijnGezondheid.net. Via deze weg kunt u ook beveiligd documenten sturen naar uw huisarts. Soms zal de assistente u vragen ons een foto toe te sturen, we willen daarbij graag antwoorden op de volgende vragen: ziefoto.docx

Terugbelspreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch ‘terugbel’ spreekuur. Wilt u goed aangeven door welke huisarts u geholpen wilt worden?

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, zo nodig samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Meer tijd

Heeft u meer klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Spreekuur POH-GGZ

Het spreekuur van de POH-GGZ vindt in ’t Punt plaats i.p.v. op de huisartsenpraktijk. Adres: Hoofdstraat West 3, Wolvega.